abrdn benoemt Dominique Schillings – Kouwenhoven tot hoofd asset management Nederland

0

abrdn heeft Dominique Schillings – Kouwenhoven benoemd tot hoofd asset management Nederland. Dominique volgt Hennie Houtveen op, die in mei onverwacht overleed. Dominique werkt al drie jaar bij abrdn (voorheen Aberdeen Standard Investments) en heeft een schat aan internationale ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen in een groot aantal sectoren. Dominique is verantwoordelijk voor het asset management van de Nederlandse portefeuille en voor de aansturing van het lokale team. Ze rapporteert aan Bernd Bechheim, global head of asset management.

“Ik ben blij met de benoeming van Dominique. Na het overlijden van Hennie hebben we de tijd genomen om dit enorme verlies te laten bezinken. Het Nederlandse team is nu klaar voor een nieuw hoofdstuk. Dominique heeft de benoeming te danken aan haar betrokkenheid en professionaliteit. We zijn trots dat een van onze eigen mensen deze belangrijke carrièrestap kan maken. Dominique is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategieën voor de lange termijn voor onze Nederlandse beleggingen”, zegt Bernd Bechheim, global head of asset management.

Dominique Schillings: “Ik ben zeer dankbaar voor deze kans en voel me bevoorrecht dat ik heb mogen werken met en leren van zo’n ervaren vastgoedexpert als Hennie Houtveen. Samen met het Nederlandse team kijk ik ernaar uit om ons aanbod van active asset management uit te breiden en te versterken; en dat via innovatie, het oplossen van financiële, milieu- en sociale uitdagingen, en de kansen te pakken die duurzame waarde creëren voor onze huurders en klanten. Als een van de grootste asset managers hebben we een belangrijke rol te spelen, en we nemen deze verantwoordelijkheid serieus.”

Over abrdn
abrdn (voorheen Aberdeen Standard Investments) is een wereldwijde belegger. Door gebruik te maken van de kracht van beleggingen zet abrdn zich in voor het creëren van meer financiële kansen voor haar klanten – en voordelen voor de wereld om ons heen. abrdn maakt gebruik van wereldwijde beleggingsexpertise en lokale marktbronnen om overal ter wereld op zoek te gaan naar de beste beleggingskansen. Door middel van toekomstgerichte inzichten en analyses helpt abrdn haar klanten bij het navigeren door en het profiteren van veranderende markten en industrieën. abrdn streeft ernaar om kapitaal in te zetten ter ondersteuning en bevordering van sociale en ecologische duurzaamheid – wat ook extra veerkracht kan toevoegen aan de portefeuilles van haar klanten. Door actief te beleggen, rentmeesterschap en innovatie wil abrdn de meest duurzame, toekomstgerichte beleggingsmogelijkheden bij elkaar brengen – en oplossingen en ondersteuning bieden om iedere klant te helpen om meer te bereiken met zijn kapitaal. Met meer dan 800 beleggingsspecialisten beheert abrdn een wereldwijd vermogen van £465,3 miljard* (waarvan £38,7 miljard beheerd in onroerend goed). abrdn heeft klanten in ongeveer 80 landen. (*per 30 juni 2021).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?