REDEPT Cresa gaat verder als Redept

0

Cresa Global en Knight Frank hebben aangekondigd internationaal een samenwerking aan te gaan. Als gevolg daarvan zal REDEPT Cresa verder gaan onder de naam Redept en doorgaan met dat waar zij goed in is: het leveren van superieure dienstverlening aan gebruikers van vastgoed, zonder belangenverstrengeling.

Cresa Global heeft een strategische keuze gemaakt om de exclusieve samenwerking met partnerkantoren buiten Noord Amerika te beëindigen. Wereldwijd is Cresa Global op 6 oktober 2021 een samenwerking aangegaan met makelaarskantoor Knight Frank, waardoor de Noord Amerikaanse klanten van Cresa op meer plaatsen wereldwijd kunnen worden bediend. De samenwerking met Knight Frank laat echter de mogelijkheid open voor Redept om met individuele Cresa partners in Noord Amerika de goede samenwerking te kunnen voortzetten. De beëindiging van de wederzijdse exclusiviteit betekent dat Redept nu ook kan samenwerken met andere internationale dienstverleners op het gebied van huisvestingsadvies. Redept zal als onafhankelijke en zelfstandig opererende partij haar diensten aanbieden in geheel Nederland vanuit haar kantoren in Den Haag en Eindhoven. Voor internationale opdrachten namens onze Nederlandse klanten kunnen wij per markt samenwerken met de beste spelers in de betreffende markt. De samenwerking met alle Cresa partners buiten Noord Amerika zal worden voortgezet in een nieuwe vorm, waarbij het adviseren van gebruikers vrij van belangenverstrengeling centraal blijft staan.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?