WE ARE LABELS opent aan de Vinkenburgerstraat 19 in Utrecht

0

Met de opening van een vestiging in Utrecht bestaat het winkelbestand van WE ARE LABELS uit 11 winkels in de Benelux. Vanaf de start in 2010 in Amsterdam is WE ARE LABELS uitgegroeid tot een stabiele speler met onafhankelijke merken.

Bij We Are Labels vind je kleine en internationale modemerken voor dames en heren. Daarnaast kun je er terecht voor een mooie selectie aan gifts en accessoires.

In Utrecht opent WE ARE LABELS een nieuwe winkel van ruim 300 m² op de begane grond aan de Vinkenburgstraat 19. De winkel heeft medio september haar deuren geopend voor het publiek. De condities zijn marktconform. De verhuurder is een particuliere belegger.

Insight Real Estate heeft WE ARE LABELS geadviseerd in deze transactie en is als vaste adviseur nauw betrokken bij alle huisvestingsvraagstukken van WE ARE LABELS in de Benelux.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?