Daphne de Kluis nieuwe commissaris bij Syntrus Achmea

0

Daphne de Kluis is per 12 oktober 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij volgt Achmea-bestuurder Bianca Tetteroo op, die dit commissariaat vervulde sinds 1 september 2017.

Daphne de Kluis (ex-ABN AMRO) maakt vanaf 12 oktober 2021 deel uit van de Raad van Bestuur van Achmea. Zij is als zodanig onder andere verantwoordelijk voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarnaast omvat haar portefeuille de onderdelen Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen, Achmea Pensioenservices, Achmea Investment Management en Achmea Bank.

De Raad van Commissarissen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance bestaat per 12 oktober 2021 uit Hans Snijders (voorzitter), Hein Brand, Daphne de Kluis en Fieke van der Lecq.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?