Altera verkoopt winkels aan de Ginnekenstraat in Breda en de Grote Houtstraat in Haarlem

0

Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft twee winkelobjecten verkocht in de binnensteden van Breda en Haarlem. Beide objecten, gelegen aan de Ginnekenstraat in Breda en de Grote Houtstraat in Haarlem, zijn volledig verhuurd aan Søstrene Grene en fashion retailer Paprika.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met deze verkooptransactie zetten we de volgende stap in de uitvoering van onze strategie; een food en convenience portefeuille in de sterke demografische gebieden. De karakteristieken van de portefeuille zorgen voor een stabiel direct rendement en zijn minder gevoelig voor e-commerce en conjunctuurveranderingen. De aankomende periode zal de portefeuille verder groeien door aan- en verkoop en asset management activiteiten in de portefeuille.”

Altera heeft de objecten verkocht aan een buitenlandse particuliere belegger. Altera werd tijdens de verkoop geadviseerd door KroesePaternotte. De koper werd geadviseerd door Rotsvast.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?