Rockfield Real Estate toegetreden tot de NEPROM

0

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt Rockfield Real Estate als nieuw lid. Met deze ontwikkelaar versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Over Rockfield Real Estate
Rockfield Real Estate is ontwikkelende belegger met een verticaal geïntegreerde vastgoed organisatie waar Ontwikkeling, Investment en Property Management samenkomen. Ze ontwikkelen projecten met betaalbare woningen voor haar eigen fondsen (institutioneel) of voor andere investeerders. De projecten hebben een geïntegreerde aanpak van sociaal tot middenhuur en vrije sector huur met een hoge ESG-score mede door haar eigen ontwikkelde community concepten. Op dit moment hebben ze drie fondsen met circa 3.500 woningen in de G5 met een groeipotentie naar 5.000 woningen.

Over het NEPROM-lidmaatschap
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven.

Over de NEPROM
De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de NEPROM is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De NEPRO M is in 1974 opgericht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?