BPD benoemt Harm Janssen als algemeen directeur voor Nederland en Peter van Oeveren als regiodirecteur Noord-West

0

Passend bij de snelle groei van BPD en in navolging van Duitsland, waar Franz-Josef Lickteig eindverantwoordelijk is voor BPD’s Duitse activiteiten, heeft de Managing Board van BPD – onder leiding van CEO Walter de Boer – besloten om nu ook een algemeen directeur voor de Nederlandse ontwikkelactiviteiten te benoemen. Per 1 februari 2022 zal Harm Janssen deze rol gaan vervullen. Harm is nu nog voorzitter van de directie in de regio Noord-West. Peter van Oeveren, directeur projecten, zal per 1 februari aanstaande benoemd worden tot regiodirecteur. Samen met Esther Agricola zal hij de tweekoppige directie van de regio Noord-West vormen, waarbij Esther de voorzittershamer van Harm overneemt.

Walter de Boer, CEO BPD, over de benoemingen: ‘In deze nieuwe fase van sterke groei voor BPD zal het leiderschap van Harm Janssen en Franz-Josef Lickteig instrumenteel zijn om aan deze groei gestalte en uitvoering te geven. Ik heb Harm de afgelopen 11 jaar leren kennen als een zeer betrokken leider en uitstekende regiodirecteur. Ik kijk er dan ook naar uit om, samen met mijn collega’s uit de Managing Board, met Harm en Franz-Josef vorm en richting te geven aan onze activiteiten in Nederland en Duitsland. Het doet me ook deugd om Peter van Oeveren als nieuwe regiodirecteur uit eigen gelederen te kunnen benoemen.’

‘Peter is sinds 2005 bij BPD werkzaam en kent de regio Noord-West als zijn broekzak en heeft de afgelopen jaren gezorgd voor vele, toekomstbestendige gebiedsontwikkelingen in deze belangrijke Randstedelijke regio. Ik ben ervan overtuigd dat hij samen met Esther de groei in de regio Noord-West zowel kwalitatief als kwantitatief zal weten voort te zetten.’

De algemeen directeuren van Nederland en Duitsland rapporteren aan CEO Walter de Boer. BPD Woningfonds blijft rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van de Managing Board van BPD vallen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?