Biscuit International Netherlands huurt kantoorruimte in het villapark Rivium Parc Royale

0

Biscuit International Netherlands heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten met Unistone Real Estate B.V. voor de gerenoveerde kantoorruimte van circa 385 m² gelegen op de 2e verdieping van kantoorvilla D op de VANAD Campus, plaatselijk bekend: Rivium-Westlaan 19-21 te Capelle aan den IJssel.

Het villapark Rivium Parc Royale is als campus gebouwd en bestaat uit 10 kantoorvilla’s, waarvan er 8 deel uitmaken van de VANAD campus waar hoogwaardig opleverniveau en uitgebreide faciliteiten aangeboden worden aan huurders. De panden zijn omsloten door een eigen afgesloten parkeerterrein.

Biscuit International Netherlands is onderdeel van Biscuit International, een toonaangevende Europese fabrikant van private label koekjes met een breed assortiment producten met een Europese of lokale aanwezigheid. In Nederland behoren De Aviateur Banketbakkerijen BV, De Banketgroep en Stroopwafel & Co met totaal 10 fabrieken tot Biscuit International.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde verhuurder bij deze transactie.

Voor de verhuur zijn momenteel nog diverse ruimtes op de VANAD campus beschikbaar, te huur vanaf 385 m².

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?