Beleggingsobject Virulyweg in Almelo verkocht

0

Het unieke beleggingsobject met een oppervlakte van circa 2.150 m² aan de Virulyweg 29 in Almelo is door een belegger per 1 september j.l. gekocht.

Bedrijfscomplex
Het hoogwaardig afgewerkte bedrijfscomplex bestaat uit acht units variërend in grootte. De bedrijfsunits beschikken over een kantoor- en bedrijfsruimte en enkele hebben een showroom. Het pand uit 2008 is deels voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. Rondom het pand is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het bedrijfspand ligt op het industrieterrein Turfkade en is uitstekend bereikbaar via de uitvalswegen.

De units in het bedrijfsverzamelgebouw zijn verhuurd aan verschillende bedrijven: Maped Netherlands, Finkers Hairdesign, Hairmaster Retail B.V., De Borduurshop, Bakkerij Anteplioglu en Tendence Tuinmeubelen.

Nog één bedrijfsunit beschikbaar
Van de acht units zijn er zeven verhuurd. Per 1 januari 2022 is één unit beschikbaar; unit 29D. Deze bestaat uit circa 160 m2 bedrijfsruimte met kantoorruimte en is gelegen op de begane grond. Dit is de laatste kans voor een unit in dit prachtige bedrijfscomplex.

Victor Huiskamp van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft de verkoper begeleid bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?