Le Ballon huurt nieuwe winkel in Nijmegen

0

Le Ballon heeft aan de Broerstraat 68 in Nijmegen een nieuwe winkel gehuurd van ruim 300 m², verspreid over begane grond, 1e verdieping en de kelder. Het pand is gelegen op een prominente A1-locatie op de hoek van de Broerstraat en Plein 1944 in het centrum van Nijmegen.

Le Ballon is tot op heden gevestigd aan de Burchtstraat, maar zal deze locatie op korte termijn verlaten voor haar nieuwe vestiging aan de Broerstraat, waarmee Le Ballon – evenals recent veel andere retailers – haar vertrouwen in de Broerstraat bevestigt.

De nieuwe vestiging zal naar verwachting eind oktober haar deuren openen. Partijen zijn marktconforme condities overeengekomen.

Insight Real Estate heeft verhuurder Metroprop in dit traject begeleid. Le Ballon werd in deze transactie geadviseerd door KroesePaternotte.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?