Marc Figlarek versterkt Agency Offices Eindhoven Team van JLL

0

Marc Figlarek is per 1 oktober gestart in het Agency Offices Eindhoven team van JLL Nederland. Marc gaat zich in zijn rol als consultant bezighouden met het adviseren van vastgoedeigenaren bij de verhuur van kantoren en de begeleiding bij de aan- en verkoop van uiteenlopende vastgoedobjecten in de Zuid Nederlandse regio. Marc is ruim 18 jaar werkzaam in de vastgoedwereld. De afgelopen vijf jaar was hij werkzaam bij Cushman & Wakefield en was hij ook werkzaam als consultant in de sector kantoren in Zuid-Nederland.

Naomi Koppens, Head of Agency Offices Eindhoven bij JLL Nederland zegt hierover: “De dynamiek op de Zuid-Nederlandse kantorenmarkt gaat de komende periode naar verwachting sterk toenemen. Voornamelijk in de grote steden zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven zien we een groeiende vraag. Met zijn 18 jaar aan ervaring, kennis en opgebouwd netwerk, is Marc van grote toegevoegde waarde voor ons team en daarmee onze advisering naar klanten. Met zijn komst kunnen we inspelen op de verdere groei in de regio.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?