Research & Consultancy team Savills breidt verder uit

0

Per 1 oktober is het Research & Consultancy team van Savills uitgebreid met Win Yan Lam en Sander Turenhout.

Win Yan heeft ruim 13 jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening als advocaat, en heeft in deze periode uitgebreide ervaring opgedaan met het schrijven van publicaties en het geven van presentaties. Deze vaardigheden zal zij onder andere gaan inzetten om data, en de interpretatie hiervan, nog beter te vertalen naar toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.

Sander behaalde zijn bachelordiploma Politicilogie: internationale betrekkingen en organisatie aan de Universiteit Leiden, gevolgd door een Master Urban and Regional Planning aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie liep Sander stage bij een participatie experiment van Club 2050. Dit is een gemengd team van professionals dat met de gemeentelijke dienst Ruimte en Duurzaamheid werkt aan een inclusieve Omgevingsvisie in Amsterdam. Hierna was hij werkstudentbij het Ministerie van Defensie, waar hij onderzoek deed naar het klimaatadaptiefbeleid van het Rijksvastgoed. Binnen het Research & Consultancy team van Savills zal Sander zich focussen op de logistieke markt en de markt voor studentenhuisvesting.

Jordy Kleemans, Head of Research & Consultancy bij Savills in Nederland, licht toe: “Savills heeft in de afgelopen jaren al fors geïnvesteerd in haar Reseach & Consultancy team; dit omdat hoogwaardige analyses op basis van betrouwbare data de norm zijn geworden en de basis vormen van nagenoeg alle dienstverlening binnen Savills. Daarnaast geven we met de komst van Win Yan en Sander verder invulling aan de groeiende vraag naar hoogwaardige kennis, binnen én buiten de organisatie. Twee krachten die veel waarde en kennis komen toevoegen aan ons groeiende en ambitieuze team.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?