Niels Lindenbergh versterkt per 1 oktober team Panattoni Nederland als Business Development Manager

0

In zijn nieuwe rol wordt Niels, in nauwe samenwerking met Tom Bonants, Tim Stoffelen en Bert Angel, verantwoordelijk voor het contact met industriële- en logistieke klanten om hun wensen en eisen te vertalen in gebouwen die naadloos aansluiten op hun wensen en eisen. Daarnaast gaat hij nieuwe grondposities verwerven en de verhuur van speculatieve ontwikkelingen aansturen in samenwerking met Panattoni’s projectpartners.

Niels was jarenlang actief als Head of Sales en Business Development bij een logistieke dienstverlener. Zijn expertise spitst zich toe op de ontwikkeling van E-commerce en de consequentie hiervan voor logistiek vastgoed. Daarnaast heeft Niels in het buitenland ervaring opgedaan in de engineering van logistieke concepten.

Niels Lindenbergh: ‘In de eerste contacten met Panattonni werd mij helder dat dit een bijzondere ontwikkelaar is vanwege zijn internationale aanwezigheid, mentaliteit, focus op duurzaamheid en gedreven professionele team. Dit overtuigde mij ervan dat ik met mijn logistieke kennis en dit team gezamenlijk wil werken aan nieuwe toekomst bestendige ontwikkelingen die organisaties ondersteunen bij hun logistieke huisvesting vraagstukken’.

Jeroen Gerritsen, Managing Director van Panattoni Nederland: ”Niels voegt specifieke kennis van het logistiek proces toe aan ons team, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen en maatwerk leveren. Met Niels kunnen wij nog beter invulling geven aan onze groeiambities voor 2021 en verder. Niels is een collega die prima past in het DNA van ons bedrijf, toegankelijk en met beide benen op de grond. Met een business development team van vier man sterk en een back office van 10 professionele teamleden met allemaal veel ervaring in de logistieke markt, zijn wij goed geëquipeerd om de vraag vanuit de markt adequaat en snel te beantwoorden. Een benaderbare omgeving, waarin elke klant onze volledige persoonlijke aandacht krijgt en onze teamspirit ook ons visitekaartje is naar de markt.”

Over Panattoni
Panattoni Nederland is onderdeel van Panattoni Europe, marktleider in industrial real estate in Europa. Het is onze missie om lokale bedrijven te ondersteunen met het leveren van multifunctionele, built-to-suit warehouse projecten. Teneinde onze doelstelling tot het ontwikkelen van deze projecten te bereiken, kopen wij gronden op de meest strategische locaties in de Benelux. Panattoni treedt op als consultant in elke fase van het investerings-traject. Onze projecten worden ontwikkeld met het BREEAM Very Good label.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?