Marc O´Polo opent winkel in Hoog Catharijne

0

Fashion retailer Marc O´Polo heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Klépierre Management Nederland voor een winkel van circa 183 m² in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht. Winkelcentrum Hoog Catharijne is gelegen tussen de oude binnenstad en het Centraal Station en heeft een totale oppervlakte van ruim 107.000 m² met meer dan120 winkels en 30 restaurants. Met jaarlijks vele tientallen miljoenen bezoekers per jaar is Hoog Catharijne het drukst bezochte winkelcentrum van Nederland.

Marc O’Polo, opgericht in 1967, verkoopt kleding, schoenen, accessoires, sieraden en interieurartikelen. Het merk is momenteel verkrijgbaar in meer dan 37 landen wereldwijd. Het bedrijf heeft 119 eigen winkels en 173 franchise-winkels en een webshop beschikbaar voor Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse, Zweedse en Nederlandse klanten.

Internationaal Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de huurder Marc O´Polo in deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?