IWG versterkt Development Team Nederland met Michiel Biermans

0

International Workplace Group (IWG), de grootste aanbieder van flexwerkplekken wereldwijd, heeft per 1 september het Nederlandse Development-team uitgebreid met Michiel Biermans (37) als Development Director. Hij is samen met het team verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de Nederlandse portefeuille en rapporteert aan Annelou de Groot, Development Director en boardmember bij IWG Nederland. Met de komst van Biermans zet IWG verder in op het uitbouwen van de marktpositie op het gebied van flexkantoren en het hybride werkmodel.

De afgelopen jaren bekleedde Biermans al functies bij bedrijven met een flinke groeiambitie, waaronder vijf jaar bij Wereldhave als Business Unit Manager, DTZ Zadelhoff als Real Estate Broker Retail en A.S. Watson Health & Beauty Benelux als Real Estate Manager. Bij deze organisaties was hij onder andere verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding en het succes van diverse locaties. Zijn uitgebreide ervaring met landlords en huurders gaat hij nu inzetten ten behoeve van de ambities en het succes van IWG.

Michiel Biermans is erg enthousiast over zijn nieuwe rol bij IWG: ”Ik kom uit de retail, waar ik altijd voor ambitieuze en dynamische organisaties heb gewerkt. Bij IWG vind ik diezelfde dynamiek en groeiambities en krijg ik de kans om mijn kennis te verbreden. Ik kijk er naar uit mijn kennis en kunde in te zetten voor de groei van de Nederlandse IWG portefeuille.”

Annelou de Groot, Development Director en Boardmember IWG Nederland: “Ik ben blij met de komst van Michiel, gezamenlijk kunnen we de Nederlandse portefeuille nog succesvoller maken. Zijn retailkennis komt goed van pas bij het sluiten van partnerships en het verbreden van onze dienstverlening. Dat maakt hem de juiste persoon voor deze functie.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?