Appartementencomplex Trinity Buildings Amstel III opgeleverd door Certitudo Capital

0

Certitudo Capital heeft de drie voormalige kantoorvilla’s met de naam Trinity Buildings ontwikkeld tot een modern appartementencomplex met 133 woningen. De woningen zijn opgeleverd, waarbij de laatste kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden gehanteerd zijn.

Voor Certitudo Capital is dit de eerste in een lange reeks opleveringen in de nieuwe stadswijk Amstel III. De organisatie bezit in totaal zestien posities in Amstel III en werkt nauw samen met gemeente en andere ontwikkelaars om deze zeer omvangrijke gebiedsontwikkeling vorm te geven. In het eerste half jaar van 2022 wordt gestart met de bouw van kantoorontwikkeling Amstel NEXT en met woningbouwontwikkeling &Amsterdam.

Arno van den Thillart, Directeur Projectontwikkeling: “De oplevering van Trinity Buildings geldt als een belangrijk mijlpaalmoment voor Certitudo Capital. Na jaren van voorbereiding komt de wijk Amstel III met het intrekken van de nieuwe bewoners nu écht tot leven. Wij zijn trots op het resultaat en verheugd dat we door het toevoegen van deze woningen kunnen bijdragen aan het reduceren van de woningopgave in onze hoofdstad.”

Op zaterdag 2 oktober 2021 tijdens de Housewarming van Amstel III wordt het gebied geopend en zijn bezoekers welkom bij Trinity Buildings. De opening van de nieuwe, bruisende woonbuurt bij station Holendrecht wordt groots gevierd met een programma van sport, muziek, theater, en een informatiemarkt en expositie over Amstel III. Meer info: https://zuidoostcity.nl/housewarming/.

Er zijn nog enkele appartementen in Trinity Buildings beschikbaar, meer informatie is beschikbaar via www.trinitybuildings.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?