Kwaliteitskapper Dumont huurt Limbrichterstraat 31 Sittard

0

Kwaliteitskapper Dumont verhuist naar monumentale pand van 411 m² v.v.o. aan de Limbrichterstraat 31 te Sittard.

De gerenommeerde kapper Dumont verhuist binnen de prachtige binnenstad van het Kerkstraatje naar de Limbrichterstraat 31. Voorheen was hier de welbekende lampenwinkel de Lampenier jarenlang gehuisvest.

Het object aan de Limbrichterstraat ligt op een A1 locatie in het centrum van Sittard. Naast de top locatie is dit object een gemeentelijk monument met karakteristiek moderne en authentieke kenmerken.

De bereikbaarheid van dit object is uitstekend, door de dichtbij gelegen autoweg de A2 (Aachen – Eindhoven – Amsterdam). De buurlanden Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand van Sittard, hierdoor ook goed bezocht door Belgen en Duitsers.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?