Sagax koopt light Industrial portefeuille van ca. 13.000 m² van Boers Vastgoed B.V.

0

Sagax heeft recent een portefeuille van 7 light Industrial gebouwen gekocht. De gebouwen zijn gelegen in Breda, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse en Zoetermeer en omvatten in totaal ruim 13.000 m bedrijfs- en kantoorruimte.

De portefeuille is grotendeels in de Randstad gelegen, verhuurd aan verschillende huurders en kenmerkt zich met name door de uitstekende locaties van de gebouwen. De goede kwaliteit van de huurders maakt dat deze aankoop uitstekend in de lange termijn investeringsstrategie van Sagax past.

Middels deze aankoop heeft Sagax nu meer dan 100 objecten in Nederland aangekocht gedurende de afgelopen 5 jaar en omvat de Nederlandse portefeuille inmiddels ruim 500.000 m² bedrijfsruimte.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 693 objecten met een vloeroppervlakte van 3.615.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje. AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde verkoper Boers Vastgoed B.V. gedurende het gehele verkooptraject.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?