Martijn Schultheiss start als Transaction and Loan Manager bij OIMIO

0

Vanaf september is Martijn Schultheiss (27) actief als Transaction and Loan Manager bij OIMIO. De NIBC-dochter die vastgoed financiert in de markt van 1 tot 10 miljoen euro, maakt een sterke groei door en heeft hoge ambities voor de komende jaren.

Martijn heeft in Utrecht eerst zijn BSc in Rechtsgeleerdheid behaald en vervolgens zijn LLM in Law & Economics in 2020 afgerond. Binnen OIMIO zal Martijn zich bezighouden met de executie van nieuwe transacties en het beheer van bestaande leningen en hiermee de verdere groei mede mogelijk maken.

Jeroen Belt: “We zijn verheugd Martijn toe te kunnen voegen aan ons bedrijf. We zien deze stap een verrijking van ons team. Zo blijven we onze klanten van dienst zijn op de OIMIO-manier; met een persoonlijke relatie en een no-nonsense aanpak.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?