Ruben Schuuring versterkt hotel team van Savills

0

Ruben Schuuring is recent gestart bij vastgoedadviseur Savills als Associate Director binnen het Residential & Hotel Investment team. In deze rol gaat Ruben zich richten op advies en begeleiding van aan- en verkooptrajecten van hotels.

Ruben was hiervoor in dienst bij D&B The Facility Group. Als Business Manager Real Estate was hij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de integrale dienstverlening van de algehele vastgoedportefeuille. Eerder in zijn carrière werkte Ruben voor meerdere hotelketens in binnen-en buitenland waaronder International Hotel Management Group, Hilton Hotels, Waldorf Astoria en Sandton Hotels, onder andere als Quality & Transition Manager. Ruben volgde de hotelschool in Zwolle en de Academie voor Gastronomie in Apeldoorn.

Bas Wilberts, Head of Residential & Hotel Investment bij Savills in Nederland, licht toe: “Ruben is iemand die de hotellerie ademt en de wereld van het vastgoed begrijpt. Aangezien beleggers positief gestemd zijn over de terugkeer van internationaal reisverkeer, waaronder zakenreizen, blijft de vraag naar ‘prime’ hotelvastgoed aanhouden, met name in het stadscentrum én op reisknooppunten. Met de komst van Ruben zijn wij helemaal voorbereid op de terugkeer van de dynamiek in de Nederlandse hotelbeleggingsmarkt.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?