M7 verkoopt volledig verhuurd complex in Eindhoven aan Property Match

0

M7 Real Estate Nederlands heeft het complex ‘Gare du Nord’ aan de Brussellaan 2 / Ukkelstraat 2 in Eindhoven verkocht aan Property Match. In 2016 is het geheel gerenoveerd en opnieuw gepositioneerd als Gare du Nord. Met een bezetting van 15% bij aankoop heeft dit uiteindelijk geleid tot een inmiddels volledig en langjarig verhuurd complex.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 2.400 vierkante meter bedrijfsruimte aan de Brussellaan 2 en 3.170 vierkante meter kantoorruimte aan de Ukkelstraat 2. Huurders zijn onder andere REA college, Leningvisie, Raysol en Stichting Dorcas.

Verkoper M7 is een fonds- en assetmanagement organisatie in de Europese commerciële vastgoedmarkt. De Nederlandse portefeuille bestaat uit ruim 940.000 vierkante meter vastgoed dat onderdeel is van de totale Europese vastgoedportefeuille ter grootte van 3.850.000 vierkante meter verdeeld over 571 gebouwen. Koper Property Match investeert in vastgoed, dit doen zij zelfstandig of met samenwerking van partners. De focus ligt op projecten in economische sterke investeringsregio’s waar waarde aan toegevoegd kan worden.

M7 is in deze transactie commercieel geadviseerd door Colliers en Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars. Samen waren die ook verantwoordelijk voor de verhuur van het complex. Juridisch is M7 begeleid door Van Doorne.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?