Spring Real Estate benoemt Martijn Bosschers als partner van het Logistieke en Industriële team

0

Spring Real Estate heeft haar Logistiek en Industrieel team versterkt met de aanstelling van Martijn Bosschers als partner.

Hij zal leidinggeven aan het team en samenwerken met de lokale vestigingen van Spring Real Estate in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het landelijk opererende team zal haar dienstverlening aan particuliere en institutionele klanten die actief zijn op de Nederlandse markt verder uitbreiden en daarnaast huurders/gebruikers adviseren bij hun expansie.

Martijn Bosschers (49 jaar), die deze zomer in zijn nieuwe functie begon, heeft in de afgelopen 26 jaar een groot netwerk opgebouwd in de logistiek en industriële vastgoedsector. Hij begon zijn carrière bij DTZ Zadelhoff, het huidige Cushman & Wakefield, waar hij onder andere directeur was van het kantoor in Utrecht. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het team Industrial en Logistiek in Midden-Nederland. In 2016 werd hij Partner bij Dynamis om vervolgens de afgelopen 2,5 jaar werkzaam te zijn als interim senior adviseur bij BNP Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?