Intertoys opent gloednieuwe winkel in Arnhem

0

In november opent Intertoys een nieuwe winkel in het winkelcentrum Musiskwartier. Verhuurder Varensa heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met de speelgoedwinkel voor een ruimte van ongeveer 520 vierkante meter op de begane grond aan het Brouwersplein 31.

De Nederlandse speelgoedketen bestaat sinds 1976 en heeft 200 winkels. Met deze nieuwe locatie keert Intertoys weer terug naar de binnenstad. De nieuwe winkel wordt geopend voordat de inkopen van de feestdagen gedaan worden.

Het Musiskwartier biedt een uitgebreid en divers winkelaanbod voor fashion en lifestyle. Het gebied is sinds 2019 in herontwikkeling om een echte publiekstrekker te worden. De komst van Intertoys zorgt ervoor dat er een nieuwe branche wordt toegevoegd aan het winkelgebied, waardoor het aanbod nog vollediger wordt voor het winkelend publiek. Eerder deze zomer werd al bekend gemaakt dat budgetketen Action ook naar het winkelgebied verhuist.

Eigenaar Varensa is een lokale particuliere belegger uit Oosterbeek. Colliers heeft namens Varensa de huurovereenkomst afgesloten. Intertoys is geadviseerd door Brickstone Retail.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?