Nieuw warehouse voor Masterpack Group in Havengebied Enschede

0

Het nieuw te bouwen bedrijfspand aan De Heersche 14-20 in Enschede is per 1 december 2021 langjarig verhuurd aan Masterpack Group. Naar verwachting is het bedrijf per 1 januari vanaf het nieuwe adres operationeel.

Duurzaam
Het pand beschikt over een modern warehouse en ondersteunende kantoorruimte met een gezamenlijke oppervlakte van circa 2.510 m². Daarnaast beschikt het pand over drie laaddocks en wordt het buitenterrein bestraat, waardoor er voldoende ruimte is voor opslag en parkeren.

Het bedrijfspand is nu nog volop in aanbouw en is bij oplevering van alle moderne en duurzame gemakken voorzien. Er komt o.a. ledverlichting, vloerverwarming, goede isolatie en 290 zonnepanelen. De zonnepanelen voorzien het complete bedrijfspand van zonne-energie.

Locatie
Het nieuwe bedrijfspand ligt in het Havengebied van Enschede, dichtbij de uitvalswegen. De snelweg A35 én het centrum van Enschede zijn in een paar autominuten te bereiken.

Hoogwaardige verpakkingsoplossingen
Masterpack Group is opgericht in Enschede in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Zij ontwikkelen met hun bijna 100 jaar ervaring hoogwaardige, op-maat-gemaakte verpakkingen voor diverse (industriële) markten. Van de meest delicate producten in de voedings- en farmaceutische industrie tot de extreme omstandigheden in de mijnbouw en chemie. Masterpack Group zocht een nieuwe locatie om verder uit te breiden. Die vonden zij aan De Heersche 14-20 in Enschede.

Bedrijfsmakelaar Bart Wientjes van Boers & Lem Enschede heeft de verhuurder begeleid bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?