M&G koopt appartementencomplex 7even in Amsterdam Nieuw-West

0

Het wooncomplex 7even in Amsterdam is na oplevering eerder deze maand nu volledig in handen van het M&G European Property Fund. Het fonds verzorgde eerder de voorfinanciering van het 43 miljoen euro kostende project aan de Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West.

Het complex maakt onderdeel uit van een groter stedenbouwkundigplan dat bestaat uit negen woonblokken met in totaal 1200 woningen. In 7even zijn 90 vrije sector flats gerealiseerd met woonoppervlaktes tussen de 45 en 117 m², die zo zijn ontworpen dat ze zowel singles, jonge stellen, gezinnen als senioren aanspreken. Alle appartementen hebben hun eigen buitenruimte. Bovendien is er een aparte wasserette en gemeenschappelijke tuin waar bewoners gebruik van kunnen maken. Het appartementencomplex ligt op fietsafstand van het centrum en is goed bereikbaar met de metro. Daarnaast liggen voorzieningen zoals scholen en winkelcentrum Delflandplein op steenworp afstand.

Laurien van Wieringen, Directeur Beleggingen & Asset Management voor Nederland bij M&G Real Estate, zegt: “Met deze acquisitie zet het M&G European Property Fund haar eerste stap op de Nederlandse woningmarkt. Het fonds richt zich vooral op grootstedelijke locaties met gunstige demografische vooruitzichten. 7even past in dit profiel.”

M&G werd geadviseerd door Savills.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?