IKKS verlengt huurovereenkomst in Den Haag

0

Onlangs heeft IKKS op het Noordeinde 12 in Den Haag de huurovereenkomst verlengd met verhuurder Syntrus Achmea Real Estate en Finance.

IKKS is reeds 10 jaar gevestigd op deze locatie en laat – met het aangaan van een nieuwe langjarige huurovereenkomst – zien dat ze vertrouwen heeft in Den Haag als winkelstad en specifiek het Noordeinde als locatie voor affordable luxury fashion.

IKKS is een Frans prêt-à-porter merk dat in 1987 werd opgericht door Gérard Le Goff in La Séguinière. Het is een van de belangrijkste Franse spelers in medium / high-end prêt-à-porter met een brede distributie: winkels, shop-in-shops en multi-brand retailers.

In deze transactie werd IKKS begeleid door Insight Real Estate. Namens de verhuurder heeft haar beheerder – CBRE Property Management – de belangen behartigd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?