ZB-Service B.V. sluit huurovereenkomst in Enschede

0

ZB-Service B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met betrekking tot het bedrijfscomplex gelegen aan de Spoordijkstraat 66b in Enschede. Het gehuurde bestaat uit circa 2.211 m² bedrijfsruimte, circa 170 m² kantoorruimte en circa 200 m² overdekt buitenterrein.

ZB Service is een familiebedrijf dat ruim dertig jaar geleden werd opgericht in Delden. In die tijd maakten kruideniers plaats voor supermarkten en was zelfbediening het devies. In de zich steeds vernieuwende markt vormen zij solide basis; een vertrouwd adres voor winkelwagens, winkelinrichting, aanverwante artikelen, onderhoud, reparatie en (de)montage.

De verhuurder, een particuliere belegger, is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?