Funda CEO stapt op

0

Funda CEO Quintin Schevernels legt per 31 december 2021 zijn functie neer. Dat maakt de woningsite vandaag bekend. Hij trad in juli 2018 in dienst bij funda. Er is nog geen opvolger bekend.

Marc Renne, voorzitter van de Raad van Commissarissen, betreurt het vertrek van Quintin Schevernels: “We zijn Quintin erkentelijk voor het goede werk dat hij de afgelopen drie jaar heeft geleverd. Er ligt een nieuwe en ambitieuze strategie, er is een nieuwe organisatiestructuur neergezet, het technologieplatform is op vrijwel alle vlakken gemoderniseerd en diverse business development projecten zijn in een vergevorderd stadium.”

Quintin Schevernels zelf zegt in een korte toelichting: “Ik vertrek met pijn in mijn hart. Ik laat een sterk team en een prachtig bedrijf achter. De langlopende discussies op aandeelhouders-niveau remmen echter de executie van onze strategie waardoor we dit niet kunnen uitvoeren op de manier waar ik in geloof.”

De Raad van Commissarissen constateert dat er veel spanning en onduidelijkheid is tussen het vennootschappelijk belang van funda en de verschillende belangen van haar aandeelhouders. In het belang van alle stakeholders van funda en om het profiel van de nieuwe CEO te kunnen opstellen zal de RvC op korte termijn in overleg treden met de aandeelhouders over de benodigde duidelijkheid in deze discussie. Op basis hiervan zal dan ook het profiel van de nieuwe CEO worden opgesteld.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?