felyx huurt 1.148 m² kantoorruimte in gebouw Johnny River in Amsterdam

0

Merin verhuurt 1.148 m² kantoorruimte aan scooterbedrijf felyx in gebouw Johnny River in Amsterdam

Met ingang van 1 september 2021 huurt felyx 1.148 m² en 3 parkeerplaatsen in boetiekkantoor Johnny River in Amsterdam Overamstel. Dit kantoorgebouw is voorzien van alle gemakken en past goed bij de uitstraling van felyx.

felyx is een innovatieve scale-up met ambitieuze plannen voor duurzaam en gedeeld stadsvervoer. Omdat steden voller worden en de luchtkwaliteit verslechtert, is er een transitie nodig richting nieuwe vormen van mobiliteit. felyx biedt daarom gedeelde elektrische scooters op ritbasis aan. Johnny River, gelegen aan de Joan Muyskenweg 22, past met haar hippe uitstraling goed bij de uitstraling van felyx.

Na deze transactie zijn er nog enkele kantoorruimtes beschikbaar in Johnny River, vanaf 73 m² tot 1415 m².

Merin is tijdens deze transactie geadviseerd door Colliers. felyx is geadviseerd door HeidaDeken.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?