DHG koopt Havenstraat 1 te Schiedam

0

Lindegas Benelux B.V. heeft de Havenstraat 1 te Schiedam aan DHG verkocht. Het verkochte bestaat uit een kantoorgebouw van circa 5.700 m² kantoorruimte en 125 parkeerplaatsen gelegen op een kavel van 8.970 m² eigen grond.

Lindegas heeft haar kantooractiviteiten verhuist naar de Havenstraat 23 in Schiedam en zal de overige percelen op de Havenstraat in eigendom houden voor haar overige activiteiten, waaronder de opslag van gasflessen.

DHG heeft de afgelopen jaren meerdere kavels op de Havenstraat (her)ontwikkeld tot hoogwaardige kantoorpanden en diverse light-Industrial bedrijfsunits, met name gericht op de maritieme industrie. DHG heeft ook de Havenstraat 1 aangekocht voor een herontwikkeling.

Verkoper Lindegas Benelux B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door JLL.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?