Vierde vestiging van Co-Office in het Bruggebouw, Amsterdam

0

Co-Office heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 1.000 m² kantoorruimte aan het Bos en Lommerplein 270-300 in Amsterdam West. Het Bruggebouw ligt op een uitstekende zichtlocatie met zo’n 125.000 passanten per dag, direct aan de op- en afrit S104/S105 van de snelweg A10. Voor de verhuur zijn nog diverse metrages beschikbaar, variërend in grootte van circa 303 m² tot 1.529 m² v.v.o. per verdieping. Naast een renovatie van de beide entrees en centrale ruimtes, is tevens een sky bar gerealiseerd, welke voor alle huurders toegankelijk is.

Flexas.com begeleidde de transactie namens de gebouweigenaar en ging samen met Co-Office op zoek naar de perfecte locatie om hun coworking business uit te breidden.

Hybride kantooroplossingen
“Dit kantoor sluit goed aan op de visie van Co-Office, namelijk een kantooroplossing die bijdraagt aan de productiviteit en uitstraling van jouw bedrijf”, aldus Gijs van Dijk, ondernemer bij Co-Office. “De vraag naar hybride kantooroplossingen blijft toenemen en we zijn daarom blij dat we het Bruggebouw kunnen toevoegen aan onze coworking locaties”.

Wanneer je een flexibele kantoorruimte, werkplek of vergaderruimte zoekt, ben je aan het juiste adres bij Bos- en Lommerplein. De kantoorunits en gemeenschappelijke ruimtes hebben een hoogkwalitatief opleverniveau en zijn fraai ingericht. Daarbij krijg je een hoogwaardige servicegraad en een kantooroplossing op maat, inclusief moderne services.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?