Mark Tordoir treedt in dienst bij APF International

0

Per 1 september is Mark Tordoir gestart bij APF International om de retail vastgoedportefeuille verder uit te breiden. APF International kan met de beoogde groei in retail vastgoed zowel haar bestaande als nieuwe klanten nog breder bedienen.

Tordoir startte zijn carrière bij Aberdeen Asset Management (2007-2016) en was daar in zijn functie als Head of Asset Management & Transactions verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille. De afgelopen jaren was Tordoir mede-eigenaar van Heeneman & Partners en verantwoordelijk voor de acquisitie en het beheer van de vastgoedportefeuille.

APF International is een Amsterdamse investment manager met ruim 1.5 miljard euro aan beheerd vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?