Boris van der Gijp nieuwe directeur Vastgoed bij Syntrus Achmea

0

Boris van der Gijp is per direct benoemd tot directeur Vastgoed bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij volgt Nicole Maarsen op, die het bedrijf onlangs heeft verlaten.

Boris heeft meer dan twintig jaar ervaring in het vastgoeddomein. Hij trad in 2012 in dienst bij Syntrus Achmea, waar hij sinds 2018 director Commercieel Vastgoed was. Boris was nauw betrokken bij de totstandkoming van de strategie en speerpunten van het vastgoedbedrijf voor de komende jaren. Met zijn benoeming is de continuïteit gewaarborgd. Speerpunten binnen het vastgoedbedrijf zijn de positionering als maatschappelijk bewuste vermogensbeheerder, het ESG-beleid (environmental, social en governance), portefeuillegroei en het implementeren van de nieuwe IT-infrastructuur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?