Annexum verkoopt object uit Supermarkt Fonds Nederland

0

Op 1 september jl. heeft Annexum het object aan de Bloemenstraat 11 te Hilvarenbeek verkocht. Het gaat om een supermarkt van circa 850 m² met een bijbehorend parkeerterrein. Het object is verkocht aan de huidige huurder Aldi Vastgoed B.V..

Supermarkt Fonds Nederland
Het object was onderdeel van het Supermarkt Fonds Nederland van Annexum. Dit fonds bezit 23 supermarkten verdeeld over Nederland. Het verkochte winkelobject paste in de huidige vorm niet meer in de beleggingsstrategie van het fonds. Het winkelpand is verworven door Aldi Vastgoed B.V. met als doel het als eigenaar gebruiker door te exploiteren. Annexum is nog altijd onverkort actief op zoek naar geschikte supermarktlocaties om haar supermarktfondsen mee uit te breiden.

Adviseurs bij deze aankoop
Annexum is juridisch bijgestaan door CMS. Aldi Vastgoed B.V. is hierin bijgestaan door juridisch adviseur Nysingh.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?