NEOO versterkt het team met Hans Weel, Pim Lambert & Monica Bommeljé

0

Hans Weel (46) brengt een schat aan ervaring in projectmanagement zowel gedurende de ontwerpfase als tijdens de uitvoering. Met een passie voor ontwikkelen en bouwen heeft Hans de afgelopen jaren als zelfstandige gewerkt voor diverse grote partijen als Ahold, IPMMC, Tata Steel en de laatste jaren voor BPD aan het hoofdkantoor van Booking. Hans is medio augustus in dienst getreden bij NEOO, waar hij weer onderdeel kan uitmaken van een team van mensen met dezelfde liefde voor het vak.

Pim Lambert (26) is na een succesvol afgeronde opleiding Management in the Built Environment aan de TU Delft per 1 augustus bij NEOO in dienst getreden als junior ontwikkelaar. De afgelopen maanden doorliep Pim al een afstudeerstage bij NEOO. In zijn onderzoek, “A Stepping Stone for Competitiveness through Sustainable Development”, heeft hij zich gefocust op de impact van duurzaamheidsmaatregelen op het concurrentievermogen van Nederlandse ontwikkelaars. De lessen daarvan gaat hij nu bij NEOO in de praktijk brengen.

Monica Bommeljé (27) heeft hiervoor 2 jaar gewerkt bij de BNA en is per 12 juli bij NEOO aan de slag als officemanager. In die rol zal zij de spil van de organisatie zijn en het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Ze zal zowel wel secretariële taken als marketingactiviteiten op zich nemen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?