Purdey reloceert in binnenstad Utrecht

0

Purdey heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor 113 m² winkelruimte aan de Steenweg 14-16 in Utrecht.

De nieuwe locatie is een karakteristiek pand in het historische stadscentrum van Utrecht en is gelegen tegenover de oude locatie van Purdey. Het pand is volledig in de nieuwste Purdey-stijl ingericht en inmiddels geopend.

Purdey is opgericht in 1980 met een eerste winkel in Zutphen. Het damesmodemerk breidde vanaf eind jaren ’80 haar winkelbestand fors uit waardoor zij met de huidige 24 winkels in vrijwel elke Nederlandse winkelstad is vertegenwoordigd.

Verhuurder is een particuliere belegger. Er zijn marktconforme condities overeengekomen.

Univast Retail adviseerde Purdey bij de aanhuur van het pand. Verhuurder wordt bijgestaan door Insight Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?