Maxaro naar Bigshops Rotterdam

0

Maxaro opent derde megashowroom op Bigshops in Rotterdam.


Eind november zal de nieuwe megashowroom van de badkamer- en tegelspecialist Maxaro haar deuren openen op Bigshops in Rotterdam. Bigshops is de ideale locatie om Maxaro’s verdere groeiambities te verwezenlijken. Samen met de vestiging in Roosendaal en Utrecht biedt Maxaro nu in totaal ca. 15.000 m2 aan winkeloppervlakte.

Bigshops Parkboulevard is een één kilometer lange winkelboulevard op slecht 10 minuten van het centrum van Rotterdam. Bigshops dient als een belangrijke winkellocatie in de regio Rotterdam West en heeft een regionaal verzorgingsgebied. De boulevard is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het winkeloppervlak van de nieuwe vestiging betreft maar liefst 5.500 m² (begane grond) en de centrale ligging maakt Rotterdam de perfecte keuze voor de badkamer- en tegelspecialist. Daarnaast is er een overdekte parkeergarage aanwezig met ongeveer 750 plaatsen.

De winkellocatie heeft een breed winkelaanbod in verschillende branches als dagelijks winkelen met o.a. Albert Heijn, Aldi, Etos en Gall & Gall, maar ook op het gebied van wonen, slapen en vrije tijd met retailers als JYSK, PlatteTV, Action, Key Music en Ranzijn.

Maxaro is de derde retailer die in het afgelopen jaar een huurovereenkomst heeft gesloten met Deka Immobilien GmbH op Bigshops. Momenteel zijn er nog enkele winkelruimtes beschikbaar, waarbij met verschillende partijen gesprekken worden gevoerd.

Deka Immobilien GmbH werd bij deze transactie geadviseerd door Creating Retail Parks.

Bron.

Share.

Comments are closed.