MR MARVIS verhuist naar nieuw kantoor in Amsterdam

0

Shorts & broeken merk MR MARVIS heeft ca. 630 m² kantoorruimte gehuurd aan de Huddestraat 3-5 in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is eigendom van een particuliere belegger en is recent volledig gerenoveerd. Het nieuwe kantoor van MR MARVIS is voorzien van een ondergelegen parkeerkelder en is gelegen nabij het Weesperplein, de Sarphatistraat en het Frederiksplein. In de omgeving van het gebouw vind je onder andere het Amstel Hotel, De Nederlandsche Bank, Restaurant Loetje en Theater Carré.

MR MARVIS
MR MARVIS staat bekend om het maken van de perfecte shorts. Omdat deze nog niet bestonden, besloten zij om deze zelf te ontwikkelen, hier in Amsterdam. De shorts & broeken worden in Portugal met de hand gemaakt van de beste materialen. Van stoffen tot knopen en labels: alle gebruikte materialen komen uit de nabijheid van de producenten.

1530 Real Estate adviseerde MR MARVIS bij deze transactie. Van Dijk en ten Cate behartigde de belangen van de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?