Merin verhuurt 1.500 m² aan Bureau Jeugdzorg Limburg in Roermond

0

Met ingang van 1 september huren Bureau Jeugdzorg Limburg (BJZ) en ketenpartner Veilig Thuis Noord- en Midden Limburg 1.495 m² en 36 parkeerplaatsen aan de Slachthuisstraat 31-35 in Roermond. Het centraal bureau van BJZ is al sinds 2003 aan de Slachthuisstraat gevestigd. Door een uitbreiding van het gehuurde met 885 m² is het mogelijk geworden om ook het regiokantoor van BJZ en Veilig Thuis op deze locatie te vestigen.

Bureau Jeugdzorg Limburg komt op voor de belangen van jeugdigen in Limburg die in hun ontwikkeling worden bedreigd. Het gaat daarbij om kinderen met opgroei- en opvoedproblemen. Voor deze specifieke groep voorziet zij in de juiste hulp, zorg en bescherming. Veilig Thuis is hét centrale advies- en meldpunt in de regio Noord- en Midden-Limburg voor iedereen die met huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt.

Door de centrale ligging, goede OV-bereikbaarheid en zeer goede parkeernorm is de locatie voor zowel cliënten, medewerkers en bezoekers uitstekend bereikbaar. In combinatie met de verdere verduurzaming en upgrading van de kantoorruimte en de directe nabijheid van ketenpartners is de gewenste huisvesting voor beide organisaties naar tevredenheid gerealiseerd.

Na deze transactie is er nog 273 m² kantoorruimte in het gebouw beschikbaar.

Huurdersland adviseerde BJZ en Veilig Thuis gedurende het volledige (her)huisvestingstraject.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?