Max Ottenheijm versterkt Agency Industrial & Logistics Team van JLL in Eindhoven

0

Max Ottenheijm is per 1 september gestart in het Agency Industrial & Logistics team van JLL in Eindhoven. Max gaat zich in zijn rol als consultant bezighouden met het begeleiden van logistieke en industriële vastgoedtransacties in Zuid-Nederland. Max was hiervoor werkzaam als adviseur in gebiedsontwikkeling bij BRO in de regio Noord-Brabant.

Jordy Verhoeven, head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland zegt hierover: “Door Covid-19 heeft de logistieke markt zijn weerbaarheid laten zien, waarin de regio Zuid-Nederland erg belangrijk is onder andere als doorvoerlocatie naar Europa. Met de komst van Max en zijn kennis in gebiedsontwikkeling zetten wij onze leidende positie van logistiek vastgoed in Nederland verder kracht bij. Deze ontwikkeling sluit volledig aan op onze ambitie om verdere groei in de sector te realiseren.’’

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?