Savills Valuation neemt 4 nieuwe taxateurs aan

0

Het Savills taxatieteam breidt verder uit met de komst van Daan Klaver, Daphne van Gelder, Bart de Vreede en Thimo Dijt. Momenteel bestaat het specialistische team uit 25 vastgoedprofessionals en levert betrouwbare taxaties in alle sectoren.

Sinds 12 juli vormt Daan Klaver onderdeel van het Residential team. Na zijn Master Urban & Regional Planning is hij gestart als trainee Asset Services bij CBRE, en vervolgens heeft hij als taxateur gewerkt bij MVGM.

Daphne van Gelder is tevens gestart op 12 juli. Na het afronden van haar opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam en een stage bij ING Real Estate Finance versterkt zij het Banking team.

Bart de Vreede heeft zijn Master Finance & Investments aan de Rotterdam School of Management afgerond, gewerkt in het Green Team van Redevco als Sustainability Analyst en vormt sinds 16 augustus onderdeel van het Banking en team bij Savills.

Thimo Dijt heeft recent zijn Master Business Administration afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en zal zich vanaf 1 september ook deel gaan uitmaken van het Banking Team.

Martijn Onderstal, Head of Valuation bij Savills in Nederland, legt uit: “Ik ben er trots op dat wij binnen korte termijn een groot aantal vastgoedprofessionals met diverse werk- en studieachtergronden aan ons hebben weten te binden. Ik geloof sterk in de toegevoegde waarde van diversiteit, wat zich niet alleen uit in bijvoorbeeld gender, etnisiteit en seksuele orientatie, maar ook in het opbouwen van een team waarin elk individu een eigen invalshoek meebrengt door een verscheidenheid aan ervaring en expertise. Het bewijst eens te meer dat Savills een werkgever is waar mensen zich fijn voelen en graag willen werken.”

Recent hebben wij bij Savills een Valuation Academy ontwikkeld waarin onze nieuwe medewerkers binnen korte termijn worden opgeleid tot taxateurs. Zij volgen dit najaar een intensief trainingsprogramma dat ervoor zorgt dat zij binnen afzienbare tijd veel inhoudelijk kennis opdoen over het taxatievak. We hebben voor een logische en praktische opbouw van de trainingen gekozen zodat de inhoud zoveel mogelijk aansluit op de wijze waarop wij onze werkzaamheden voor onze opdrachtgevers uitvoeren. De trainingen worden zowel intern als extern verzorgd, onder andere in samenwerking met het NRVT.

De inhoud van dit brede trainingsprogramma varieert van duurzaamheid tot taxatieleer en van compliance tot bouwkunde. Echt álles wat een startende taxateur moet weten komt aan bod. Hiermee bieden wij onze starters gegarandeerd een vliegende start voor hun carrière als taxateur!

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?