ReMark International sluit nieuwe huurovereenkomst

0

ReMark International B.V. heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend aan Jollemanhof 5-20, bekend als Huys Azië.

De huurovereenkomst omvat circa 354 m² kantoorruimte en 5 parkeerplekken in de ondergrondse parkeergarage. Per augustus 2021 zullen zij hun intrek nemen in het gebouw.

ReMark heeft 37 jaar ervaring in het leveren van technologische, technische en marketing oplossingen voor de verzekeringsbranche, en helpt verzekeraars wereldwijd duurzaam te groeien. ReMark is onderdeel van SCOR Group, een wereldwijze herverzekeraar met zijn hoofdkantoor in Parijs.

Huys Azië is gebouwd in 2005 en ligt in een multifunctioneel gebied aan de IJ-oevers in het Oostelijk Havengebied. In dit multi-tenant complex zijn onder andere de Amsterdam School of Real Estate (ASRE), Harver, ICTrecht en BNA gevestigd. Het gebouw maakt deel uit van het compartiment ‘Pakhuysen’, waarvan Pakhuys Afrika en Pakhuys de Zwijger ook onderdeel zijn.

Alexander Kimmel, Associate Director Leasing & MidCap Investments bij Savills in Nederland, licht toe: “Het is een dynamische omgeving waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Behalve kantoren zijn er ook vele winkels, horecagelegenheden, en culturele voorzieningen gevestigd zoals Muziekgebouw aan ’t IJ en de Passenger Terminal, waar jaarlijks ongeveer 300.000 passagiers worden ontvangen. Daarnaast heeft het kantoor een prachtig uitzicht over Amsterdam en is het centraal gelegen nabij Amsterdam Centraal Station. Een ideale locatie voor de nieuwe huurder, ReMark.”

Savills adviseerde de eigenaar bij deze transactie en Rubens Capital is namens de eigenaar betrokken als asset manager. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde ReMark International.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?