CBRE breidt flink uit met 53 nieuwe medewerkers vanwege sterk groeiende vraag naar vastgoedadvies

0

De vraag naar vastgoedadvies van CBRE neemt flink toe. Daarom beginnen er deze maand maar liefst 29 medewerkers in vaste dienst bij CBRE Nederland. Zij gaan aan de slag bij onder andere Capital Markets, A&T, Property Management en Workplace Solutions. Met de aanzienlijke uitbreiding versterkt CBRE haar positie als marktleider nog verder.

CEO Marco Hekman: “De vastgoedmarkt, en met name sectoren als Residential en Logistiek, is volop in beweging. We merken dat er steeds meer behoefte is aan integraal vastgoedadvies.’’

Nieuw talent
Ook starten in september 26 trainees met een speciaal voor hen opgesteld programma en beginnen 24 stagiairs in september hun loopbaan bij CBRE. Een deel van hen zal mogelijk een van de tientallen vacatures opvullen die CBRE Advisory op dit moment nog heeft openstaan. Hekman: “We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Zodat we nu én in de toekomst advies en diensten blijven leveren zoals onze cliënten dat van ons gewend zijn.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?