Phoenix Joint Venture C.V. verkoopt Grote Markt 3 in Groningen aan Bulten Vastgoed

0

Phoenix Joint Venture C.V. verkoopt een winkelpand aan de Grote Markt 3 in Groningen aan Bulten Vastgoed. Het gaat om een off-market A1 transactie.

Phoenix Joint Venture C.V., is een samenwerking tussen RJB Group of Companies en High Five Real Estate B.V.

In het voormalige H&M pand huurt op dit moment SoLow, een winkelketen met een actueel assortiment van verrassende gebruiksartikelen, hebbedingetjes, cadeau- en feestartikelen. De verdiepingen boven het winkelgedeelte van SoLow zullen uiteindelijk worden getransformeerd tot woningen.

Grote Markt Groningen
De Grote Markt is het belangrijkste plein en het middelpunt van de stad Groningen, met diverse grote winkels en horecagelegenheden. Bulten Vastgoed werd geadviseerd door Trip Advocaten en Notarissen. Verkoper werd geadviseerd door DLA Piper en KroesePaternotte.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?