Oprichters Appelhoven slaan nieuwe wegen in

0

Pim Appel en Stijn Uijthoven stoppen met Appelhoven.

Er komt een einde aan de activiteiten van het in 2004 opgerichte Appelhoven Vastgoedadviseurs. Appelhoven was een toonaangevend advieskantoor op het gebied van commercieel onroerend goed, gevestigd in Amsterdam. Oprichters en naamgevers Pim Appel en Stijn Uijthoven hebben in goed overleg besloten te stoppen met hun gezamenlijke kantoor en ieder afzonderlijk verder te gaan.

“We hebben beiden nog andere ambities die we na willen streven. Het kantoor is 17 jaar lang succesvol geweest. Het waren jaren waarin we met enorm veel plezier gewerkt hebben voor tal van interessante klanten die ons hun vertrouwen hebben gegeven. Daarvoor zijn we dankbaar. Nu is het echter voor ons beiden tijd voor nieuwe uitdagingen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?