PlatteTV opent in Den Bosch

0

PlatteTV heeft op 11 augustus de deuren van haar nieuwe vestiging geopend aan de Goudsmidstraat 24 op Retailpark Den Bosch. In totaal huurt PlatteTV op deze locatie circa 1.700 m² winkelruimte op de begane grond.

Retailpark Den Bosch (ca. 13.000 m² winkeloppervlakte) is in 2017 gerealiseerd en is gelegen naast de Bossche Woonboulevard (ter hoogte van de MediaMarkt). Op de Woonboulevard in Den Bosch zijn verschillende retailers gevestigd, als Brugman Keukens, Profijt Meubel, Superkeukens, Trendhopper, X2O, Sanisale, Praxis, Keuken Kampioen, JYSK, Kwantum, Auping, Tuinmeubelshop en Subway.

De volgende twee clusters maken onderdeel uit Retailpark Den Bosch: Het cluster (1) gelegen ter hoogte van de Balkweg, waar retailers als BCC, Rofra Home, Boonman Bedden en Wonen, Febo, I-Kook, Mantel Fietsen en de Bommel zijn gevestigd. Het tweede cluster ligt achter de MediaMarkt en hier zal PlatteTV in augustus haar winkel openen. Retailpark Den Bosch zal t.z.t. een doorgang / koppeling realiseren van het parkeerveld van cluster (2) van PlatteTV naar het parkeerveld van cluster 1.

Momenteel is in het cluster waar PlatteTV is gevestigd nog één winkelruimte van ca. 2.200 m2 beschikbaar op de eerste verdieping en is goed te bereiken middels de lift en dubbele roltrap. Door de reclame uitingen en reclame zuil aan de splitsing van Balkweg en Goudsmidstraat is de winkelruimte goed zichtbaar.

Retailpark Den Bosch B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door Creating Retail Parks.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?