Nieuwe slagerij in winkelcentrum De Gors in Almelo

0

De representatieve winkelruimte in winkelcentrum De Gors in Almelo is langjarig verhuurd aan Premium slagerij Hergers. Naar verwachting opent de slagerij per 8 september 2021 de deuren.

Verbouwing
In de winkel van circa 120 m² aan De Gors 11 wordt op het moment flink verbouwd. Nadat ze in mei de sleutels hebben ontvangen, zijn ze direct met de verbouwing gestart.

Na graafwerkzaamheden, loodgieterswerk en het betegelen van de winkelruimte i.v.m. de hygiëne, zijn ze nu de winkel aan het inrichten. Het einde is in zicht!

Locatie
De slagerij komt in het winkelcentrum in de wijk Windmolenbroek in Almelo. Een drukbezocht winkelcentrum met diverse winkels. Een slagerij zat er nog niet en is een aanwinst voor de wijk.

Toekomst
Daniël Hergers, eigenaar van Premium slagerij Hergers heeft sinds zijn 15e alle kanten van het slagersvak gezien. Hergers zegt daarover: “Met veel passie en trots ambieer ik het slagersvak en na 20 jaar leek het mij een mooie uitdaging om een eigen slagerij starten.”

De keuze voor de winkel lag voor de hand. “De winkelruimte is gevestigd in het midden van de grootste woonwijk van Almelo. En met de plannen van de gemeente in het vizier, zie ik heel veel potentie op deze locatie.”

De slagerij wil meer dan alleen vlees verkopen, ze willen een beleving overbrengen. Dit doen ze door o.a. culinaire tips te geven en door de expertise van hun medewerkers.

“Ons doel is om een begrip te worden in de wijk en de stad, waar iedereen over 10, 20 of 30 jaar nog over spreekt. Waar de consument een veilig en vertrouwd gevoel krijgt als hij/zij een stukje vlees komt halen.”, zegt Hergers.

Verkoopmedewerker gezocht
Het team van de slagerij is nog niet helemaal compleet. Zij zoeken een verkoopmedewerker. Dus ken je iemand, bekijk dan eens deze vacature.

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo begeleidde namens de eigenaar de verhuur van dit winkelpand.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?