HighBrook Investors en Proptimize kopen verhuurd distributiecentrum in Zwijndrecht

0

Berckheijde Private Investors Fund C.V. heeft een logistiek bedrijfscomplex aan de Mandenmakersstraat 1a te Zwijndrecht middels een off market transactie verkocht aan HighBrook Investors en Proptimize, ten behoeve van de CityLink portefeuille. Het complex is volledig langjarig verhuurd aan Medipoint B.V.

Het complex omvat ca. 12.249 m² logistieke bedrijfsruimte, ca. 1.550 m² kantoorruimte en is gelegen op een kavel eigen grond ter grootte van ca. 20.761 m².

Huurder Medipoint is één van de grootste aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Medipoint heeft winkels en uitleenpunten verspreid over het hele land en werkt samen met o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. Medipoint zal de bedrijfsruimte onder andere aan gaan wenden voor de distributie, opslag, assemblage, reparatie en reiniging van revalidatiehulpmiddelen.

Verkoper Berckheijde Private Investors Fund C.V. werd in de transactie geadviseerd door Basis Bedrijfshuisvesting en juridisch door RWV Advocaten. Koper HighBrook Investors en Proptimize werden commercieel geadviseerd door Ooms Makelaars, partner in Dynamis, juridisch door Loyens & Loeff en technisch door Savills.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?