Ilse van Klooster wordt partner bij GRREY Company

0

Per 1 augustus is GRREY Company versterkt met de komst van Ilse van Klooster als partner.

Ilse van Klooster heeft eerder gewerkt bij vastgoedadviseur CBRE waar zij vooral ervaring op deed op de afdeling Capital Markets. Haar sterke affiniteit met duurzaamheid heeft er toe geleid dat ze diverse nieuwe initiatieven op het gebied van ESG heeft opgezet. Een concreet voorbeeld hiervan is de nieuwe advisering aan fondsbeheerders over hun Impactbeleggingsstrategie.

De diversiteit van het ondernemerschap spreekt mij enorm aan. Ik kijk ernaar uit om de klanten van GRREY Company te ondersteunen met mijn vastgoedervaring en duurzaamheidskennis – Ilse van Klooster

In GRREY Company vinden (institutionele) beleggers een onafhankelijk adviseur op het gebied van Vastgoed. De werkzaamheden kunnen zowel strategisch zijn als uitvoerend. GRREY Company begrijpt de lange termijn horizon die voor het investeren in Vastgoed noodzakelijk is. De dienstverlening is flexibel van opzet en biedt mogelijkheden tot interim-werkzaamheden.

Ik ben ontzettend blij met de komst van Ilse. Met haar ervaring, frisse blik en ambities op het gebied van duurzaamheid kan GRREY Company haar klanten nog beter en breder bedienen – Remco Rothkrantz

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?