Spring park Bounce Valley is nieuwe aanwinst op Go Planet Park Enschede

0

Het moet een springkussenwalhalla voor jong én oud worden: Bounce Valley. Het bedrijf heeft deze zomer een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 2.225 m² bedrijfsruimte aan Colosseum 70 op het Go Planet Park in Enschede en opent in oktober van dit jaar.

Bounce Valley is het initiatief van de eigenaren achter indoor speelparadijzen als Monkey Town. Volgens woordvoerder Micha Reij is het airpark wel echt anders dan een klassiek speelparadijs.

“Dit is het eerste airpark van Nederland. In de basis is het een enorm luchtkussen met allerlei glijbanen, klimplekken en een obstacle run. De plannen om een airpark te openen, waren er al vóór de coronacrisis. ,,Het is een erg spannende tijd om open te gaan, maar we willen laten zien dat je ook in deze tijd op een veilige manier plezier kunt hebben’’, vertelt Reij.

Voor jong en oud
In 10 minuten kan het airpark van bijna 1.000 m² worden opblazen en bovendien komt er een extra lichtinstallatie voor de sfeer. Het airpark zal veel kinderen aantrekken, maar is ook zeker voor volwassenen bedoeld. ,,We zien dat iedereen die hier komt, er gewoon enorm veel lol in heeft. Je kunt elkaar met allerlei spelletjes uitdagen. Dat is ook leuk voor volwassenen’’, zegt Reij.

Het eerste airpark in Oost-Nederland
Bounce Valley heeft al twee airparken; in Breda en Rotterdam. Enschede wordt nummer drie. Het bedrijf heeft bewust voor de locatie op het Go Planet Park gekozen vanwege de gunstige ligging in de regio en de bereikbaarheid. Ook passen het airpark en de doelgroep die Bounce Valley voor ogen heeft, perfect bij de andere activiteiten die op het Go Planet Park worden aangeboden.

Bart Wientjes van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede heeft de verhuurder begeleid bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?